23 Haziran 2014 Pazartesi

HİNDİSTAN CEVİZLİ ÇİKOLATA SOSLU KURABİYE...


 
    HİNDİSTAN CEVİZLİ ÇİKOLATA SOSLU KURABİYE
Malzemeler
* 250 gr margarin ( yada tereyağ)
* 1 su bardağı toz şeker
* 2 adet yumurta
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* Alabildiği kadar un
* 1 su bardağı Hindistan cevizi
* hazır çikolata sosu
Hazırlanışı
Oda sıcaklığında beklettiğiniz yağ.şekeri karıştırıp yumurta, kabartma tozu ve  vanilyayı ekleyin.Yavaş yavaş un ilave edip yumuşak bir kurabiye hamuru yapın.Merdane ile 1 cm kalınlığında açıp kalıplarla kesin.Yağlanmış fırın tepsisine dizip,170 derecede 20 dakika pişirin,
Pişen kurabiyelerin yarısını önce çikolata sosuna sonra Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin . AFİYET OLSUN