5 Mayıs 2014 Pazartesi

KURU ERİK VE KAYSI LI İNCİK KEBABI




KURU ERİK VE KAYSI LI İNCİK KEBABI
Malzemeler
* 4 adet kuzu incik
* 20 adet arpacık soğan
* 4 diş sarımsak
* 2 defne yaprağı
* 15 adet kuru erik
* 15 adet kuru kası
*1 dal biberiye
* 10 adet tane karabiber
* 1 yemek kaşığı tere yağ- 1 yemek kaşığı sızı yağ
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 6 adet kiraz domates

Hazırlanışı
Tere yağın yarısını ve sıvı yağı bir tavaya koyup ,kızdırın.Eti ilave edip ,pembeleşene kadar çevirin.Etleri,bir tencereye alın,bütün malzemeleri üzerine ekleyin.Üzerini geçecek kadar su ilave edin ve yaklaşık bir saat pişirin.Daha sonra hepsini fırın kabına alın,üzerine kalan tere yağını ve kiraz domatesleri ekleyip fırınlayın.