31 Ocak 2014 Cuma

PASTIRMALI TAVUK SARMASI





 PASTIRMALI TAVUK SARMASI
VVVVVVEEEEEE İşte muhteşem bir davet yemeği tarifi.
Malzemeler
* 10 dilim dövülmüş tavuk göğüsü
* 10 dilim kaşar peyniri
* 10 dilim pastırma
* 1 su bardağı sıvı yağ
* tuz ve piliç baharatı
* kürdan
* 1 yemek kaşığı domates salçası
Yapılışı
Tavuk göğüsleri et dövücü ile inceltilir.Piliç baharatı  her tarafı na serpilir 20 dakika dinlendirilir.Her parçanın üzerine 1 dilim pastırma.1 dilim kaşar peyniri konur.Kenar kısımları hafifçe içe bükülerek rulo sarılır.Kürdanla tutturulur.Hazırlanan tavuk sarmaları ,Teflon tavada yağ ile hafif kızartılır .Borcama alınır.En son üzerine sulandırılmış salça ve yağ eklenip 200 derecelik fırında kızartılır.Sıcak olarak servis yapılır.
AFİYET OLSUN...