7 Nisan 2013 Pazar

İSTİRİDYE MANTARLI ET KAVURMA (MUSHROOM & MEAT)



 
    İSTİRİDYE MANTARLI ET KAVURMA
Malzemeler
*1 kg Kuzu kol et (julyen doğranmış)
*1 paket istiridye mantarı
*1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
*1 yeşil-1 kırmızı biber
*1-5 dal taze soğan
*tuz -karabiber- kekik
*1 tatlı kaşığı tereyağ
Hazırlanışı
Eti tencereye alıp bıraktığı suyunu çekinceye kadar kavuralım.Tuz ,karabiber ve kekiği ilave edelim.Diğer taraftan tencereye tere yağını alıp eritin.Mantarı ekleyip pişirin  Pişen etleri servis tabağına alı üzerine ince kıyılmış taze soğan,yeşil ve kırmızı biberi ekleyin.Pişen mantarları da  sıcak,sıcak üzerine ekleyin .En son rendelenmiş kaşar peyniri ilave ederek servis yapın AFİYET OLSUN