7 Nisan 2013 Pazar

HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYA




   HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE
Mamur malzemesi
*2 yumurta
*1/2 su bardağı pudra şekeri
*1 pake margarin
*1 paket vanilya
*paket kabartma tozu
*2 yemek kaşığı kakao
* aldığı kadar un
iç malzemesi
*1 su bardağı Hindistan cevizi
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı pudra şekeri

Hamur malzemelerinin hepsi karıştırılır.Hamur kıvamına geldikten sonra elle bezeler açılır Daha sonra iç malzemenin  tamamı karıştırılır,ve açılan hamur bezelerinin içine konulur.180 derecede üzeri çatlayana kadar pişirilir.Soğuduktan sonra pudra şekeri serpilerek servis yapılır.AFİYET OLSUN