4 Nisan 2013 Perşembe

BAZLAMA PİZZASI



   BAZLAMA PİZZASI
Hafta sonu yaptım.Pratik bir yemek oldu.Üstelik evdeki mevcut malzemelerle .Çokta güzel oldu.
Nasıl mı yaptım?İşte tarifi
Malzemeler
*2 adet bazlama
*3 diş sarımsak
*2 yemek kaşığı domates salçası
*2 yemek kaşığı ketçap
*1 çay bardağı sıvı yağ
*5-6 sosis
* yarım kangal sucuk
*1 küçük konserve mısır
*1 kase kaşar peynir rendesi
*1 tatlı kaşığı kekik
Hazırlanışı
Bazlamaları ikiye bölüp tepsiye dizelim.Dört adet pizza olacak.Diğer taraftan çukurca bir tavaya sıvı yağ,salça,ketçap,kekik ve dövülmüş sarımsak da ekleyerek kavuralım .Üzerine doğranmış sosis ve sucukları da ekleyerek kavurmaya devam edelim.En son olarak mısırı ekleyip ocaktan alalım .Bazlamaların üzerine eşit miktarda pay edelim.180 derecede 10-15 dakika pişirelim.En son kaşar peyniri ekleyip 5 dakika daha daha fırında tutun.AFİYET OLSUN....