17 Mart 2013 Pazar

MİLFÖY ÇANAĞINDA ET SOTE



     MİLFÖY ÇANAĞINDA ET SOTE
Malzemeler
*3 adet milföy hamuru
*250 gr kuşbaşı et (ben önceden pişirdim)
*1 orta boy patates
*1 orta boy havuç
*6-7 adet arpacık soğan
*6-7 adet sarımsak
*1 çay bardağı kadar bezelye (konserve olabilir)
Hazırlanışı
Patates ve havuçları yıkayıp soyduktan sonra minik kuşbaşı şeklinde doğrayın.Çok az sıvı yağda hafif kızartın.Soğan sarımsak ve bezelye leri ekleyip kavurmaya devam edin En son pişmiş etleri ekleyip soteleyin .Sotelediğimiz etleri fırın kaselerine eşit miktarda paylaştırıp üzerine milföy hamuru ile kapatalım .170 derecede milföyler kızarana kadar pişirelim.Pişen milföylü kaseleri servis tabağına ters çevirelim.Sıcak servis yapalım AFİYET OLSUN........