24 Mart 2013 Pazar

KOKOŞ PASTA



  Kokoş Pasta
Hafa sonu gelen misafirlerime yaptığım pasa çok güzel oldu tarifini sizlerle paylaşıyorum...
Malzemeler
*1 muz
*1 adet sade hazır pandispanya kek
*8-10 çilek
*1 çay bardağı süt
*1 paket krmole
*1 paket hazır krema
*1 çay bardağı süt Keki ıslatmak için)
*200 gr pişmaniye (üzerini süslemek için)
Hazırlanışı
Öncelikle çileklerin 5-6 tanesini 2 bardak sütle blendırdan geçirip bu karışımla keki ıslatalım .Kremole ve kremayı çırparak hazırlayalım Islattığımız kekin üzerine yarısını düzgün bir şekilde yayalım.Üzerine ince ince doğradığımız çilek,muzu ekleyelim.Diğer ıslattığımız keki üzerine kapatıp,kalan kremayı üzerine kapatarak buzdolabına koyalım.8 -10 saat dolapta bekleyen pastanın üzerini önce pişmaniye ile kapatalım.Sonra zevke güre süsleyelim.Pastamız hazır .AFİYET OLSUN....


*