24 Mart 2013 Pazar

KAVURMA ETLİ TORTİLLA EKMEK




   Kavurma etli tortilla ekmek
Malzemeler
*5 adet tortilla ekmek ( Köylerde annelerimizin yaptığı yufka ekmek)
*5 dilim hazır kavurma et
*3 diş sarımsak
*yarım kg yoğurt
*2 yemek kaşığı tereyağ
*1 çay bardağı sıvı yağ
*2 yemek kaşığı kuru nane -pul biber
Hazırlanışı
Islattığımız ekmeklerin üzerine ,kavurma eti minik mimik doğrayalım ve her tarafına eşit bir şekilde serpelim.Etli ekmekleri rulo şeklinde saralım.İki parmak genişliğinde keserek borcam yada tepsiye dizelim.Sıcak fırında sadece kavurma etin yağı eriyene kadar tutalım.Üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda eritip kavurduğumuz nane ve biberi cosss diye dökelim.AFİYET ÖLSUN
*