26 Şubat 2013 Salı

ETLİ BEZELYE YEMEĞİ PİLAV






    ETLİ BEZELYE YEMEĞİ PİLAV
Malzemeler
*1 kg konserve bezelye (dondurulmuş ta olabilir)
*1 kuru soğan
*1 havuç
*1 patates
*250 gr kuşbaşı er
*1 temek kaşığı paprika biber sosu
*1 çay bardağı sıvı yağ
Hazırlanışı
Parça eti iyice pişirin.Soğanı yemeklik doğrayın,ete ilave edin .Havucu da yıkayıp soyduktan sonra  salça ile birlikte ete ilave edip kavurmaya devam edin. Bezelyeleri ekleyin.En son patatesi kuşbaşı doğrayıp ekleyin üzerini geçecek kadar su ekleyerek sebzeler yumuşayana kadar pişirin.Pilavla servis yapın .AFİYET OLSUN