4 Kasım 2012 Pazar


  KREMALI KARNABAHAR KIZARTMASI
MALZEMELER
1 Orta büyüklükte karnabahar
1 Paket hazır krema
2 Yumurta
2 Yemek kaşığı un
1 Çay bardağı süt
Tuz kırmızı toz biber
1 Su bardağı kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
Karnabaharlar yıkanıp küçük parçalara ayrılır.Su tuz ve süt ile haşlanıp süzülür.Diğer taraftan yumurta un ve krema çırpılarak boza kıvamında bir harç  hazırlanır .Karnabaharlar  bu harca bulanarak kızgın yağda pembeleşene kadar kızartılır Sarımsaklı yoğurt ile sıcak servis yapılır:::))) ( Süt ile haşadığım zaman hem kokusu az oluyor hemde bembeyaz haşlanıyor)
AFİYET OLSUN