7 Ekim 2012 Pazar

KAĞIT KEBABI




Malzemeler:
400 gr kuşbaşı kuzu eti
400 gr arpacık soğan
1 su bardağı bezelye
2 orta boy patates
2 adet havuç
3 adet sivri biber
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet domates
Yağlı kağıt
Margarin
Tuz ve karabiber
Yapılışı:
Yağda et kavrulur.Üzerine soğan bezelye küp küp doğranmış havuç patates ve yeşil biber eklenir.Bir kaç dakika daha kavurmaya devam edilir.Yağlı kağıt kare parçalara ayrılır.İçerisine iç malzeme konur ve üzerine karabiber ve kekik serpilir.Üzerine bir dilim domates konur sonrasında kağıt katlanır ve kenarları kıvrılarak kapatılır ve fırında 180 derecede yaklaşık 40 dakika pişirilir.Afiyet olsun.